Actividades (Cursos y Seminarios)

lunes, 13 de marzo de 2017
Sessió científica IdISBa-HUSE. Dr. Lluís Quintana: “A population genetics view of immunity to infection: genome diversity and natural selection”

Dijous 16 de març a les 08:30h, la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran la sessió científica, “A population genetics view of immunity to infection: genome diversity and natural selection” a càrrec del Dr. Lluís Quintana Murci, director científic de l’Institut Pasteur.


Lluís Quintana, llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, es va doctorar en Genètica Humana a la Universitat de Pavia (Itàlia). Després d’un curs posdoctoral a l’Institut Pasteur i nombroses estades a la Universitat de Tucson (Arizona, Estats Units) i d’Oxford (Gran Bretanya), es va unir al Centre Nacional de Recerca Científica (CNRS) com a investigador en genètica de poblacions humanes. Des de 2007 dirigeix la Unitat de Genètica Evolutiva Humana a l’Institut Pasteur i va se nomenat director científic de l’Institut Pateur el mes de març 2016.

La recerca del Dr. Quintana té un enfocament multidisciplinar que integra la genètica humana, genètica de poblacions, epidemiologia i immunologia.Copyright 2017 IDISBA | Términos de uso | Política de privacidad