Actividades (Cursos y Seminarios)

jueves, 16 de marzo de 2017
Sessió científica IdISBa-HUSE. Dr. Josep M. Antó: “La comorbiditat de l’asma, la rinitis i l’èczema en la infància: Estudi MeDALL”

Dijous 23 de març a les 08:30h, la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran la sessió científica, “La comorbiditat de l’asma, la rinitis i l’èczema en la infància: Estudi MeDALL” a càrrec del Dr. Josep M. Antó Boqué, director científic de l’Institut de Salut Global (ISGlobal) de Barcelona.


Josep M. Antó Boqué és llicenciat i Doctor en Medicina. Des de l’any 1988 forma part de l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica (IMIM-IMAS) on ha estat coordinador de la Unitat de Recerca Respiratòria i Ambiental. A l’any 1994 va ser “Principal Visiting Fellow” del “National Heart and Lung Institute” (London, UK). Actualment és Director científic d'ISGlobal i Catedràtic de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Ha sigut guardonat com a “Cournant Lecture” (European Respiratory Society, 1994), amb la medalla Narcís Monturiol (Generalitat de Catalunya, 1995) i la Conferència Manuel Tapia (Societat Espanyola de Patologia Respiratòria, 1999). L'any 2009 va rebre la Medalla Josep Trueta de la Generalitat de Catalunya al mèrit sanitari.

La seva principal àrea d’investigació és l’epidemiologia de l’asma i la malaltia pulmonar obstructiva crònica dirigida a identificar les causes ambientals i la seva prevenció.Copyright 2017 IDISBA | Términos de uso | Política de privacidad