últimas noticias

miércoles, 10 de mayo de 2017
L'IdISBa participa a "Ciència per a tothom 2017"

"Ciència per a tothom" és una activitat que neix de la inquietud del professorat de la Universitat de les Illes Balears per fomentar les vocacions científiques entre els joves, i va dirigida a estudiants de primària i secundària i públic en general.

 

Les activitats són experiments de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, la geologia, la bioquímica, les matemàtiques, la informàtica i la tecnologia. Estan orientats als diferents nivells educatius.

 

A l'edició 2017 l'IdISBa participarà a la fira amb les següents activitats:

 

Activitat dieta saludable

Es mostrarà una piràmide d'aliments recomanats en blanc perquè un voluntari entre els assistents intentin col·locar, al seu parer, els diversos aliments dins la piràmide, des dels més recomanats pel que fa a consum als més restrictius. Posteriorment es farà una rectificació de la posició dels aliments i es donarà una explicació.

 

Visualització de talls histològics amb microscopi de llum visible

Visualització de talls histològics amb microscopi de llum visible. Portarem preparacions dels nostres projectes d'investigació per poder mostrar part del treball realitzat a l'IdISBa i perquè serveixi de fil conductor per establir un diàleg sobre ciència amb els assistents.

 

LLOC: Estació de metro. Campus universitari. Cra. de Valldemossa, km 7.5. Palma

 

HORARI: 

  • Dia 11 de 08:30 a 15:00 hores
  • Dia 12 de 08:30 a 18:30 hores
  • Dia 13 de 09:30 a 14:00 hores

FONT: Universitat de les Illes Balears (UIB)Copyright 2017 IDISBA | Términos de uso | Política de privacidad