CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 6 de septiembre de 2017
Sessió científica IdISBa-HUSE. Dr. Xavier Ariza Cardenal: “Per què és important la Docència i la Investigació als hospitals públics?”

Dijous 21 de setembre a les 08:30h, la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran la sessió científica, “Per què és important la Docència i la Investigació als hospitals públics?” a càrrec del Dr. Xavier Ariza Cardenal, Vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, del Campus de Bellvitge, Universitat de Barcelona.

 

El Sr. Ariza es va formar en Medicina a la Universitat de Barcelona i l’Hospital Universitari de Bellvitge, i es va doctorar per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1988.  Compagina la seva labor docent com a catedràtic de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut a la Universitat de Barcelona amb labor assistencial i investigadora en el Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Aquestes activitats queden reflectides en més de 300 publicacions en revistes internacionals i la direcció de 15 tesis doctorals.Copyright 2017 IDISBA | Política de privacitat