CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 4 de octubre de 2017
Seminari IdISBa. Antonio Vidal Puig: “Adipose tissue expandability, lipotoxicity and the metabòlic syndrome”

Dilluns 16 d’octubre a les 14h, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari “Adipose tissue expandability, lipotoxicity and the metabòlic syndrome”, a càrrec del Dr. Antonio Vidal Puig, professor de Nutrició Molecular i Metabolisme al Wellcome Trust MRC Institute of Metabolic Science i “Associate Faculty” del Wellcome Trust Sanger Institute (UK).

 

El Dr. Vidal-Puig, llicenciat en Medicina per la Universitat de València (1986) i doctor en Endocrinologia per la Universitat de Granada (1992), va desenvolupar la seva carrera investigadora al Harvard Medical School de Boston en el camp de  l’obesitat i la diabetis (1999). Posteriorment, es va traslladar a UK on va ser contractat com a investigador associat sènior a l’Addenbrooke’s Hospital de la Universitat de Cambridge.  Actualment és professor de “Nutrició Molecular i Metabolisme” al Wellcome Trust MRC Institute of Metabolic Science (Addenbrooke's Hospital, University of Cambridge) i “Associate Faculty” del Wellcome Trust Sanger Institute.

 

Lidera el grup “Mecanismes Moleculars d’Homeòstasi Energètica” el programa d’investigació del qual es centra en la lipotoxicitat com a principal vincle entre l’obesitat i les complicacions metabòliques: exploren els mecanismes moleculars involucrats en el control de la despesa energètica, la deposició del greix, i els mecanismes que controlen la partició de l’energia cap a l’oxidació o l’emmagatzematge.

 

Més informació: http://www.mrl.ims.cam.ac.uk/research/principal-investigators/antonio-vidal-puig/

 Copyright 2017 IDISBA | Política de privacitat