CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 2 de noviembre de 2017
Sessió científica IdISBa-HUSE. José Alcamí Pertejo: “¿Es posible la curación-la erradicación del VIH?

Dijous 16 de novembre a les 08:30h, la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran la sessió científica, “¿Es posible la curación-la erradicación del VIH?”, a càrrec de José Alcamí Pertejo, Director de la Unitat d’immunopatologia de la SIDA, Instituto de Salud Carlos III i Coordinador de la Red de Investigación en Sida.

 

El Dr José Alcamí és llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Madrid, especialista en medicina interna per l'Hospital 12 d'Octubre, màster en Immunopatologia por l'Institut Pasteur i Doctor en Medicina per la Universitat Complutense de Madrid. Es dedica a la investigació sobre el VIH des de l'aparició de l'epidèmia i ha desenvolupat el seu treball en l'Institut Pasteur de París, Hospital de 12 d'Octubre i l’Institut de Salut Carlos III on dirigeixen la Unitat d'Immunopatologia de la SIDA. És professor d'Investigació i Coordinador de la Xarxa Espanyola d'Investigació en SIDA des de l'any 2003 i dirigeix el màster de Malalties Infeccioses de la Universitat d'Alcalá / Institut de Salut Carlos III.

 

Autor de 170 articles en revistes i més de 80 capítols de llibres és un expert internacionalment reconegut en el camp de la patògena de la infecció pel VIH.Copyright 2017 IDISBA | Política de privacitat