CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 3 de noviembre de 2017
Cursos IdISBa. “Com divulgar el teu projecte científic en un vídeo de 60 segons”

Des de l’IdISBa us informem que els propers 12 i 13 de desembre 2017 es realitzarà a l’Hospital Universitari Son Espases (aules 101, 102-103, 201, 206) l’activitat formativa coordinada entre la Fundació Dr. Antonio Esteve i l’IdISBa.

 

L’objectiu de l’activitat és establir les bases sobre com comunicar projectes científics mitjançant l'enregistrament i edició d'un vídeo curt, simple, directe i efectiu amb la càmera d'un telèfon mòbil o similar.

 

La durada de l’activitat és de 2 dies de 9 a 18:00h, amb un total de 16 hores lectives. El curs està dirigit tant a estudiants com a professionals científics i de la comunicació interessats en la divulgació dels seus projectes i de la ciència en general. Es tracta d'un curs de formació preferentment orientat a disciplines biomèdiques.

 

Pel que fa al número de participants està limitat a un màxim de 20 places. La quota d’inscripció és de 100€ (50€ per a membres de l’IdISBa). Està inclosa la documentació del curs, cafès i dinars de treball. Per la naturalesa del seminari, la inscripció implica no només la participació activa dels assistents i el compromís d'acudir a la totalitat de les sessions, sinó també la màxima puntualitat per no afectar a la dinàmica dels grups. Es lliurarà un certificat d'assistència a cadascun dels participants.

 

Les classes les impartirà la professora, Ana Montserrat Rosell, Llicenciada en Ciències de la Informació i Màster en Guió per la Universitat Autònoma de Barcelona. El curs proporcionarà el material tècnic necessari per a la realització i edició dels vídeos.

 

Més informació:  http://www.esteve.org/divulgacion-videos/

 

Les inscripcions s’han de realitzar al següent link: http://www.esteve.org/inscripcion-video60-mallorca/Copyright 2017 IDISBA | Política de privacitat