CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 25 de julio de 2017
L’IdISBa s’ha certificat en la importació CVN a través de Fund@net Currículum vitae

La Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears ha estat certificada com a institució acreditada en la importació de Curriculum Vitae Normalitzat - CVN; la norma que regula la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT) per homologar els currículums dels investigadors. Fund@net Suite ha estat el software emprat pel centre per obtenir la certificació una vegada superats els diferents requisits i proves necessàries davant la FECYT.

 

L’IdISBa utilitza Fund@net Suite per treballar en la gestió de la informació des de fa diversos anys. En concret, per realitzar amb èxit aquest procés d'acreditació, l’institut de recerca ha emprat Fund@net Curriculum Vitae, un mòdul de software dissenyat específicament per a la gestió curricular de l'investigador.

 

El CVN és una norma estàndard articulada per la FECYT, que defineix un mateix format de presentació de les dades curriculars dels investigadors. Es converteix així en un aspecte fonamental per a la gestió eficient del capital humà de les entitats científiques. Aquesta norma és la que possibilita la interoperabilitat directa amb les diferents bases de dades de les institucions. Serveix perquè els investigadors puguin presentar el seu currículum vitae en un format digital únic i comú, que els permet actualitzar de forma automàtica la seva informació curricular, sense haver de tornar a introduir-la de nou. En aquest procés, la utilització d'un software específic com Fund@net CV agilita els tràmits i possibilita la consecució de la certificació.Copyright 2017 IDISBA | Política de privacitat