CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

lunes, 11 de septiembre de 2017
Curs de formació de personal investigador usuari d’animals d’experimentació

La Universitat de les Illes Balears i l’IdISBa posen en marxa el “Curs de formació de personal investigador usuari d’animals d’experimentació”, reconegut per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca de les Illes Balears.

 

Aquest curs té com a objectiu proporcionar una formació en protecció i experimentació animal per a experimentadors i investigadors en base als requeriments de l'Ordre Ministerial ECC/566/2015, a fi d'obtenir la seva capacitació legalment requerida en les Funcions C (Realització dels procediments) i D (Disseny de projectes i procediments). 

 

Així, es podran realitzar els següents cursos:

 

  • Curs que capacita per a la Funció C
  • Curs que capacita per a la Funció D
  • Curs pont de la Funció C a D.

Les classes teòriques s’impartiran a l’Aula Multiusos  de l'Edifici dels Serveis Cientificotècnics del CAMPUS de la UIB. I les sessions pràctiques s'impartiran en 3 llocs diferents depenent del tipus d'animal: pràctiques amb rosegadors i conills en el DEMOLAB de l'edifici Mateu Orfila al CAMPUS de la UIB; pràctiques amb porcs s'impartiran a l'estabulari de l’IdISBa (edifici S de l'Hospital Universitari Son Espases); pràctiques amb peixos al Laboratori d'Investigacions Marines i Aqüicultura (LIMIA).

 

Des d'avui, 11 de setembre, i fins dia 24 està obert el període d’inscripció. 

 

Més informació awww.idisba.esCopyright 2017 IDISBA | Política de privacitat