CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 13 de septiembre de 2017
Nou servei Plataforma Microscòpia IdISBa

La Plataforma de Microscòpia de l’IdISBa ofereix nous serveis en el camp del cultiu cel·lular: una estació de treball per a cèl·lula viva que permet captar imatges a temps real de cultius cel·lulars en una situació d'atmosfera controlada.

 

 

Recentment s'ha dotat la plataforma d'un nou equipament molt interessant per a l'experimentació bàsica en cultius cel·lulars. Aquesta millora consisteix en una càmera d'hipòxia per a plaques de 96 pouets on es poden monitoritzar les cèl·lules en una situació d'atmosfera controlada ([O2], [CO2] i temperatura).

 

Aquesta implementació permet treballar amb microscòpia de fluorescència al mateix temps que es registren els cultius amb microscòpia òptica. A més, com el format és per a plaques de cultiu de 96 pouets, és possible monitoritzar al mateix temps varis cultius en diferents condicions.

 

 

Si voleu més informació o pensau que l'estudi de la hipòxia pot ajudar a la vostra línia de recerca, vos animam a posar-vos en contacte amb la “Plataforma de microscòpia”:

 

 Copyright 2017 IDISBA | Política de privacitat